Drive-in shows

Bel ons: 06-454 70 695

LUISTER LIVE NAAR RADIO FENOMEEN

LUISTER LIVE NAAR RADIO FENOMEEN

VERHUUR VAN DRIVE-IN SHOWS

Drive-in shows huurt u bij de Event Group

DRIVE-IN SHOWS

 

Op het gebied van drive- in shows behoren wij tot één van de grootste verhuur bedrijven uit de Haaglanden. Onze drive-in shows zijn de muzikale toevoeging voor elke gelegenheid. Uit ervaring weten we welke apparatuur en dj geschikt is voor uw feest. Hierbij staat altijd uw wens centraal. Is uw doel een swingende dansvloer of wilt u liever sfeervolle achtergrondmuziek? Wij garanderen dat de drive in show die u bij ons huurt aan uw wensen voldoet.

Onze dj's zijn, wat betreft de muziek, van alle markten thuis. Daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in het neerzetten van de juiste sfeer. Muziekstijlen als 80’s, 90’s, disco, maar ook de nieuwste hits behoren tot zijn muziek collectie. In overleg met u en uw gasten draait de dj al uw favoriete nummers en zorgt hij of zij ervoor dat iedereen een gezellige avond beleeft. De drive-in shows van de Event Group bestaan uit feestverlichting, de juiste geluidsapparatuur en een professionele allround dj. Ook bieden wij de mogelijkheid om alleen een drive-in show te leveren en dat u dan zelf voor een dj zorgt.

Wij verhuren onze drive-in shows o.a. in Den Haag, Scheveningen, Delft, Westland, Zoetermeer, Leidschendam, Voorburg, Rijswijk, Wateringen en Wassenaar.

ZEKERHEID

 

Het is altijd fijn om te weten dat u bij een erkend bedrijf uw licht & geluidsapparatuur huurt.

De apparatuur is gekeurd en voldoen aan de eisen van nu. Daarnaast zijn wij van de Event Group een professioneel bedrijf die zijn afspraken nakomt. Vooraf ontvangt u altijd gratis een vrijblijvende prijsopgaaf en achteraf een orginele factuur. De algemene voorwaarden en uitleg verhuur kunt u nalezen op onze website en desgewenst sturen wij die u vooraf per mail toe.

VOOR WELKE FEESTEN KUNT U EEN DRIVE-IN SHOW HUREN?

 

Wij verzorgen drive in shows voor o.a. bruiloften, bedrijfsfeesten, dorps-feesten, verjaardagen, feesttenten, disco jong/oud, studentenfeesten, school & galafeesten maar ook spetterende kinderdisco’s of themafeesten. Of het nu gaat om een intiem feestje met 30 personen of een evenement tot 800 man. Uw gasten zullen nog lang napraten over de drive-in shows van de Event Group!

DRIVE-IN SHOWS VAN DE EVENT GROUP

De Event Group heeft voor elke bruiloft een geschikte dj en drive-in show op maat. Wij denken graag met jullie mee over de muzikale invulling van het feest: van het openings- tot het eindnummer en alles wat jullie daartussen willen horen. Jullie voorkeuren in combinatie met onze kennis zal resulteren in een onvergetelijk feest!

DRIVE-IN SHOWS VAN DE EVENT GROUP

De Event Group heeft ook ervaring op het gebied van schoolfeesten. En of het nu gaat om de onder- of bovenbouw of een studentenfeest. Wij zetten een drive-in show neer met dj en passend meubel zodat jullie een top avond zullen beleven. En wij gaan heel ver als jullie dat willen. Lasers, een spetterende lichtshow en eventueel met danseressen!

DRIVE-IN SHOWS VAN DE EVENT GROUP

Op het gebied van drive-in shows is ons dus niets te gek. Wij zijn echt van alle markten thuis. Vooraf bespreken wij op locatie wat jullie wensen zijn. Met dj of zonder dj? Hoe gaan we de zaal uitlichten? Moeten er danseressen optreden of wilt u er een artiest bij? Vraag gewoon een vrijblijvende offerte aan en wij staan u dan graag te woord.

DE EVENT GROUP IS EEN "GEEN BTW PLICHTIGE" INSTELLING

Copyright Event Group 2017 © All Rights Reserved | Disclaimer | Home | Foto's | Video's | Links