Geluid

Bel ons: 06-454 70 695

LUISTER LIVE NAAR RADIO FENOMEEN

LUISTER LIVE NAAR RADIO FENOMEEN

GELUID HUREN IN DE REGIO HAAGLANDEN

VERHUUR GELUID

 

 

Wij verhuren makkelijk aan te sluiten en te bedienen geluidsets die te gebruiken zijn voor o.a. bruiloften, partijen, schoolfeesten, beachparty’s, modeshows, bedrijfsfeesten, hennafeesten, ect. Van kleine sets met 2 actieve boxen voor in de huiskamer, tot sets voor grote zalen of buiten evenementen tot ongeveer 800 personen. Wanneer u bij ons apparatuur huurt, is het mogelijk dat een van onze medewerkers tevens de installatie en bediening van de apparatuur voor u verzorgt. Zorgen rondom techniek worden u hierbij volledig uit handen genomen. Dus uw geluid huurt u bij de Event Group

GOEDKOOP GELUID HUREN IN DE REGIO HAAGLANDEN? CHECK ONZE PAGINA'S OP DEZE WEBSITE VAN DE EVENT GROUP

HUREN

 

Het is niet mogelijk om de door u gehuurde licht- of geluidsapparatuur bij de Event Group zelf te komen ophalen. Wij bezorgen de gehuurde artikelen op de door u gekozen locatie en halen deze na afloop ook weer zelf op.

BEZORGEN

 

De Event Group verhuurt alleen in de regio Haaglanden. Soms maken wij natuurlijk wel eens een uitzondering. Wij brengen voor het bezorgen en afhalen kosten in rekening. Deze kunt u vinden op onze info pagina.

DE EVENT GROUP IS EEN "GEEN BTW PLICHTIGE" INSTELLING

Copyright Event Group 2017 © All Rights Reserved | Disclaimer | Home | Foto's | Video's | Links